ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

Η Πάρος ανήκει στο συμπλεγμα των Κυκλάδων στο κέντρο του Αιγαιου. Το ξενοδοχείο μας βρίσκεται σε νοτιοανατολικό πλευρα της Παρου στο όμορφο χωριό της Μαρπησσας.

Η Μαρπησσα απεχει 17 χλμ από το λιμανη της Παροικιας, 12 χλμ από την Ναουσσα και 17 χλμ από τον αεροδρομιο του νησιού ο δρομος  είναι εύκολος προσιτός με το αυτοκίνητο - ταξί - ή το  λεωφορείο. Το ξενοδοχείο είναι μόνο 700 μ από τις κοντινότερες παραλίες (παραλία Πισω Λιβαδι,  Λογαρας, Πουντα).

Να πάρει γύρω από Paros δεν θα μπορούσε να είναι ευκολότερο - πολλές αντιπροσωπείες μισθώνουν τα αυτοκίνητα, τις μοτοσικλέτες, τα μηχανικά δίκυκλα ή τα ποδήλατα και ερευνούν τη χρησιμοποίηση του δρόμου tarmac που σας παίρνει όλοι γύρω από το νησί. Εάν προτιμάτε, καθίστε πίσω και απολήφθούμε το γύρο με τη χρησιμοποίηση της άριστης κλιματιζόμενης υπηρεσίας λεωφορείων, των taxis ή των ιδιαιτέρως οργανωμένων ταξιδιών λεωφορείων.


 

Η μεταφορά την Παρο βελτιώνει κάθε χρονο, με τα γρηγορα πλοια τωρα μπορειτε να φθασετε απο το Πειραία στην Πάρο μολις σε 2 ωρες και 45 λεπτα.

Υπαρχει καθημερινη συνδεσει της Αθηνας με την Παρο μεσω αεροπλανου απο το αεδρομιο Ελευθεριος Βενιζελος και μεσω πλοιων απο το λιμανι του Πειραια και της Ραφηνας.

Καθώς ταξιδεύετε θα δείτε τις tantalising αναλαμπές της του χωριού ζωής, όμορφες παραλίες, και στις φαινομενικές απόψεις σαφών ημερών των απόμακρων νησιών καθώς επίσης και των όμορφων γειτονικών νησιών μας Naxos στην ανατολή και Antiparos στη δύση. Ένα σημαντικό όφελος έναν απομακρυσμένο δρόμο ακτών poy το νησί είναι εύκολη πρόσβαση σε κάθε μέρος Paros. Αυτό επιτρέπει στους ταξιδιώτες για να ανακαλύψει τις διαφορετικές θέσεις έξω από τις πόλεις και να βρεί το αγαπημένο μέρος τους του νησιού. Θα μπορούσε να είναι ένας εγκαταλειμμένος όρμος, ένα ειδικό taverna, ένα ενδιαφέρον φεστιβάλ, ένα μικρό του χωριού θέρετρο ή απλά μια άποψη που παίρνει την αναπνοή σας μακριά. Υπάρχει πάντα κάτι νέο για να δει και η στέγαση δεν είναι ποτέ μακρυά. Αυτή η φυσική διασπορά των ταξιδιωτών σημαίνει ότι τα paros δίνουν σπάνια την εντύπωση της συσσώρευσης.
 


AFENDAKIS ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ
ΜΑΡΠΗΣΣΑ ΠΑΡΟΣ 84400
Τηλ./fax (22840) 41141 - 41993
info@hotelafendakis.gr - www.hotelafendakis.gr

another site by MINDEON